Politica de confidentialitate

Ultima actualizare 24 iulie 2023

Această notificare de confidențialitate pentru Varitec Fluid SRL („noi” sau „nostru)”, descrie cum și de ce am putea colecta, stoca, folosi și/sau împărtăși („procesează) informațiile dumneavoastră atunci când utilizați serviciile noastre („ Servicii), cum ar fi atunci când:

 

▪ Vizitați site-ul nostru la https://www.varitec.ro, sau orice site de-al nostru care trimite la această notificare de confidențialitate

 

▪ Interacționați cu noi în alte moduri conexe, inclusiv în orice vânzări, marketing sau evenimente

 

Întrebări sau îngrijorări? Citirea acestei notificări de confidențialitate vă va ajuta să înțelegeți drepturile și opțiunile dvs. de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu politicile și practicile noastre, vă rugăm să nu utilizați Serviciile noastre. Dacă mai aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la privacy@varitec.ro.

 

 

 

REZUMATUL PUNCTELOR CHEIE

 

Acest rezumat oferă puncte cheie din notificarea noastră de confidențialitate, dar puteți afla mai multe detalii despre oricare dintre aceste subiecte făcând clic pe link-ul de după fiecare punct cheie sau utilizând cuprinsul de mai jos pentru a găsi secțiunea pe care o căutați.

 

Ce informații personale procesăm? Când vizitați, utilizați sau navigați prin Serviciile noastre, este posibil să procesăm informații personale în funcție de modul în care interacționați cu noi și Serviciile, de alegerile pe care le faceți și de produsele și caracteristicile pe care le utilizați. Aflați mai multe despre informațiile personale pe care ni le dezvăluiți mai jos.

 

Prelucrăm informații personale sensibile? Nu procesăm informații personale sensibile.

 

Primim informații de la terți? Este posibil să primim informații de la baze de date publice, parteneri de marketing, platforme de social media și alte surse externe. Aflați mai multe despre informațiile colectate din alte surse mai jos.

 

Cum procesăm informațiile dvs.? Prelucrăm informațiile dumneavoastră pentru a furniza, îmbunătăți și administra Serviciile noastre, pentru a comunica cu dumneavoastră, pentru securitate și prevenirea fraudei și pentru a respecta legea. De asemenea, putem prelucra informațiile dumneavoastră în alte scopuri cu acordul dumneavoastră. Prelucrăm informațiile dumneavoastră numai atunci când avem un motiv legal valabil pentru a face acest lucru. Aflați mai multe despre modul în care vă procesăm informațiile mai jos.

 

În ce situații și cu ce tipuri de părți împărtășim informații personale? Putem partaja informații în situații specifice și cu categorii specifice de terți. Aflați mai multe despre când și cu cine vă împărtășim informațiile personale.

 

Cum vă păstrăm informațiile în siguranță? Avem procese și proceduri organizatorice și tehnice în vigoare pentru a vă proteja informațiile personale. Cu toate acestea, nicio transmisie electronică prin internet sau tehnologia de stocare a informațiilor nu poate fi garantată a fi 100% sigură, așa că nu putem promite sau garanta că hackerii, criminalii cibernetici sau alte terțe părți neautorizate nu vor putea să ne înfrângă securitatea și să colecteze, să acceseze necorespunzător, să fure sau să modifice informațiile dvs. Află mai multe despre cum vă păstrăm informațiile în siguranță mai jos.

 

Care sunt drepturile tale? În funcție de locul în care vă aflați geografic, legea de confidențialitate aplicabilă poate însemna că aveți anumite drepturi cu privire la informațiile dumneavoastră personale. Aflați mai multe despre drepturile dvs. de confidențialitate mai jos.

 

Cum vă exercitați drepturile? Cel mai simplu mod de a vă exercita drepturile este prin trimiterea unei cereri de acces la persoana vizată sau contactându-ne. Vom lua în considerare și vom acționa la orice solicitare în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor.

 

 

 

CUPRINS

 

1. CE INFORMAȚII COLECTĂM?

2. CUM PRELUCRĂM INFORMAȚIILE DVS.?

3. PE CE BAZE JURIDICE NE BAZĂM PENTRU PRELUCRAREA INFORMAȚIILOR DVS.

4. CÂND ȘI CU CINE PARTAJĂM INFORMAȚIILE DVS.

5. UTILIZĂM COOKIE ȘI ALTE TEHNOLOGII DE URMĂRIRE?

6. CÂT TIMP PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS.?

7. CUM PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS. ÎN SIGURANȚĂ?

8. COLECTĂM INFORMAȚII DE LA MINORI?

9. CARE SUNT DREPTURILE DVS. DE CONFIDENȚIALITATE?

10. CONTROALE PENTRU CARACTERISTICI DE A NU URMĂRI

11. FACEM ACTUALIZĂRI LA ACEASTĂ POLITICĂ?

12. CUM NE PUTEȚI CONTACTA LEGAT DE ACEASTĂ POLITICĂ?

13. CUM PUTEȚI VIZUALIZA, ACTUALIZA SAU ȘTERGE DATELE PE CELE CULEGEM DE LA DVS.?
1. CE INFORMAȚII COLECTĂM?

 

Informațiile personale pe care ni le dezvăluiți

 

Pe scurt: Colectăm informațiile personale pe care ni le furnizați.

 

Colectăm informații personale pe care ni le furnizați în mod voluntar atunci când vă exprimați interesul de a obține informații despre noi sau despre produsele și Serviciile noastre, atunci când participați la activități din cadrul Serviciilor sau în alt mod atunci când ne contactați.

 

Informații personale furnizate de dvs. Informațiile personale pe care le colectăm depind de contextul interacțiunilor dumneavoastră cu noi și Serviciile, de alegerile pe care le faceți și de produsele și caracteristicile pe care le utilizați. Informațiile personale pe care le colectăm pot include următoarele:

 

▪ nume

▪ numere de telefon

▪ adrese de e-mail

▪ adrese poştale

▪ titlurile postului

▪ preferinţele de contact

▪ adrese de facturare

 

Informații sensibile. Nu procesăm informații sensibile.

 

Toate informațiile personale pe care ni le furnizați trebuie să fie adevărate, complete și exacte și trebuie să ne notificați cu privire la orice modificare a acestor informații personale.Informații colectate automat

 

Pe scurt: Unele informații, cum ar fi adresa dvs. de protocol de internet (IP) și/sau caracteristicile browserului și dispozitivului, sunt colectate automat atunci când vizitați Serviciile noastre.

 

Colectăm automat anumite informații atunci când vizitați, utilizați sau navigați prin Servicii. Aceste informații nu dezvăluie identitatea dvs. specifică (cum ar fi numele sau informațiile dvs. de contact), dar pot include informații despre dispozitiv și despre utilizare, cum ar fi adresa dvs. IP, browserul și caracteristicile dispozitivului, sistemul de operare, preferințele de limbă, adresele URL de referință, numele dispozitivului, țara, locația, informații despre cum și când utilizați Serviciile noastre și alte informații tehnice. Aceste informații sunt necesare în primul rând pentru a menține securitatea și funcționarea Serviciilor noastre, precum și pentru scopurile noastre interne de analiză și raportare.

 

La fel ca multe companii, colectăm informații și prin cookie-uri și tehnologii similare.

 

Informațiile pe care le colectăm includ:

 

▪ Jurnal și date de utilizare. Datele de jurnal și utilizare sunt informații legate de servicii, diagnostic, utilizare și performanță pe care serverele noastre le colectează automat atunci când accesați sau utilizați Serviciile noastre și pe care le înregistrăm în fișierele de jurnal. În funcție de modul în care interacționați cu noi, aceste date de jurnal pot include adresa dvs. IP, informații despre dispozitiv, tipul de browser și setări și informații despre activitatea dvs. în Servicii (cum ar fi ștampilele de dată/ora asociate cu utilizarea dvs., paginile și fișierele vizualizate, căutările și alte acțiuni pe care le efectuați, cum ar fi caracteristicile pe care le utilizați), informații despre evenimentele dispozitivului (cum ar fi activitatea sistemului, rapoarte de eroare (uneori numite „crash dumps"), și setări hardware).

 

▪ Date dispozitiv. Colectăm date despre dispozitiv, cum ar fi informații despre computerul, telefonul, tableta sau alt dispozitiv pe care îl utilizați pentru a accesa Serviciile. În funcție de dispozitivul utilizat, datele acestui dispozitiv pot include informații precum adresa dvs. IP (sau serverul proxy), numerele de identificare a dispozitivului și a aplicației, locația, tipul de browser, modelul hardware, furnizorul de servicii de internet și/sau operatorul de telefonie mobilă, sistemul de operare și informații de configurare a sistemului.

 

▪ Date despre locație. Colectăm date despre locație, cum ar fi informații despre locația dispozitivului dvs., care pot fi fie precise, fie imprecise. Câte informații colectăm depinde de tipul și setările dispozitivului pe care îl utilizați pentru a accesa Serviciile. De exemplu, este posibil să folosim GPS-ul și alte tehnologii pentru a colecta date de geolocalizare care ne indică locația dvs. actuală (pe baza adresei dvs. IP). Puteți renunța la a ne permite să colectăm aceste informații fie prin refuzul accesului la informații, fie prin dezactivarea setării locației pe dispozitiv. Cu toate acestea, dacă alegeți să renunțați, este posibil să nu puteți utiliza anumite aspecte ale Serviciilor.Informații colectate din alte surse

 

Pe scurt: putem colecta date limitate din baze de date publice, parteneri de marketing și alte surse externe.

 

Pentru a ne îmbunătăți capacitatea de a vă oferi marketing, oferte și servicii relevante și de a actualiza înregistrările noastre, este posibil să obținem informații despre dvs. din alte surse, cum ar fi baze de date publice, parteneri de marketing comun, programe de afiliere, furnizori de date și de la alte terțe surse. Aceste informații includ adrese poștale, denumiri de posturi, adrese de e-mail, numere de telefon, date despre intenții (sau date despre comportamentul utilizatorului), adrese IP (Internet Protocol), profiluri de rețele sociale, adrese URL de rețele sociale și profiluri personalizate, în scopuri de publicitate și evenimente specifice. promovare.2. CUM PRELUCRĂM INFORMAȚIILE DVS.?

 

Pe scurt: Prelucrăm informațiile dvs. pentru a furniza, îmbunătăți și administra Serviciile noastre, pentru a comunica cu dvs., pentru securitate și prevenirea fraudei și pentru a respecta legea. De asemenea, putem prelucra informațiile dumneavoastră în alte scopuri cu acordul dumneavoastră.

 

Prelucrăm informațiile dumneavoastră personale dintr-o varietate de motive, în funcție de modul în care interacționați cu Serviciile noastre, inclusiv:

 

▪ Să furnizeze și să faciliteze furnizarea de servicii către utilizator. Este posibil să vă procesăm informațiile pentru a vă oferi serviciul solicitat.

 

▪ Pentru a răspunde întrebărilor utilizatorilor/a oferi asistență utilizatorilor. Este posibil să procesăm informațiile dumneavoastră pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră și pentru a rezolva eventualele probleme pe care le-ați putea avea cu serviciul solicitat.

 

▪ Pentru a vă trimite informații administrative. Este posibil să vă procesăm informațiile pentru a vă trimite detalii despre produsele și serviciile noastre, modificări ale termenilor și politicilor noastre și alte informații similare.

 

▪ Pentru a vă îndeplini și gestiona comenzile. Este posibil să vă procesăm informațiile pentru a vă îndeplini și gestiona comenzile, plățile, retururile și schimburile efectuate prin intermediul Serviciilor.

 

▪ Pentru a activa comunicațiile de la utilizator la utilizator. Putem prelucra informațiile dumneavoastră dacă alegeți să utilizați oricare dintre ofertele noastre care permit comunicarea cu un alt utilizator.

 

▪ Pentru a salva sau proteja interesul vital al unei persoane. Vă putem prelucra informațiile atunci când este necesar pentru a salva sau proteja interesul vital al unei persoane, cum ar fi pentru a preveni vătămările.
3. PE CE BAZE JURIDICE NE BAZĂM PENTRU PRELUCRAREA INFORMAȚIILOR DVS.?

 

Pe scurt: procesăm informațiile dvs. personale numai atunci când considerăm că este necesar și avem un motiv legal valabil (adică un temei legal) pentru a face acest lucru în conformitate cu legea aplicabilă, cum ar fi cu consimțământul dvs., pentru a respecta legile, pentru a vă oferi servicii pentru a intra în sau ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a vă proteja drepturile sau pentru a ne îndeplini interesele noastre comerciale legitime.

 

Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) și GDPR din Regatul Unit ne solicită să explicăm bazele legale valabile pe care ne bazăm pentru a vă prelucra informațiile personale. Ca atare, ne putem baza pe următoarele baze legale pentru a vă prelucra informațiile personale:

 

▪ Consimțământ. Putem prelucra informațiile dumneavoastră dacă ne-ați dat permisiunea (adică, consimțământul) de a vă folosi informațiile personale într-un anumit scop. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment.

 

▪ Executarea unui Contract. Putem prelucra informațiile dumneavoastră personale atunci când considerăm că este necesar pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale față de dumneavoastră, inclusiv furnizarea Serviciilor noastre sau la cererea dumneavoastră înainte de a încheia un contract cu dumneavoastră.

 

▪ Obligaţii legale. Putem prelucra informațiile dvs. acolo unde considerăm că este necesar pentru respectarea obligațiilor noastre legale, cum ar fi să cooperăm cu un organism de aplicare a legii sau cu o agenție de reglementare, să ne exercităm sau să ne apărăm drepturile legale sau să dezvăluim informațiile dumneavoastră ca dovadă în litigiile în care suntem implicați.

 

▪ Interese vitale. Putem prelucra informațiile dvs. acolo unde considerăm că este necesar pentru a vă proteja interesele vitale sau interesele vitale ale unei terțe părți, cum ar fi situații care implică potențiale amenințări la adresa siguranței oricărei persoane.
4. CÂND ȘI CU CINE PARTAJĂM INFORMAȚIA DVS. PERSONALĂ?

 

Pe scurt: este posibil să împărtășim informații în situații specifice descrise în această secțiune și/sau cu următoarele categorii de terți.

 

Furnizori, consultanți și alți furnizori de servicii terți. Este posibil să împărtășim datele dumneavoastră cu furnizori terți, furnizori de servicii, contractori sau agenți („terți”) care prestează servicii pentru noi sau în numele nostru și necesită acces la astfel de informații pentru a efectua această activitate. Avem contracte cu terții noștri, care sunt concepute pentru a vă proteja informațiile personale. Aceasta înseamnă că nu pot face nimic cu informațiile dumneavoastră personale decât dacă le-am instruit să facă acest lucru. De asemenea, ei nu vor împărtăși informațiile dumneavoastră personale cu nicio organizație în afară de noi. De asemenea, se angajează să protejeze datele pe care le dețin în numele nostru și să le păstreze pentru perioada pe care o instruim. Categoriile de terțe părți cărora le putem partaja informații personale sunt următoarele:

 

▪ Servicii de cloud computing

▪ Programe de marketing afiliat

▪ Rețele publicitare

▪ Instrumente de comunicare și colaborare

▪ Servicii de analiză a datelor

▪ Furnizorii de servicii de stocare a datelor

▪ Instrumente financiare și contabile

▪ Entităţi guvernamentale

▪ Furnizorii de servicii de onorare a comenzilor

▪ Procesatori de plăți

▪ Instrumente de monitorizare a performanței

▪ Inginerie de produs și instrumente de proiectare

▪ Platforme de retargeting

▪ Instrumente de vânzări și marketing

▪ Rețele sociale

▪ Instrumente de testare

▪ Servicii de înregistrare și autentificare a contului de utilizator

▪ Furnizori de servicii de găzduire site-uri webDe asemenea, este posibil să fie nevoie să partajăm informațiile dumneavoastră personale în următoarele situații:

 

▪ Transferuri de afaceri. Putem împărtăși sau transfera informațiile dumneavoastră în legătură cu sau în timpul negocierilor cu privire la orice fuziune, vânzare de active ale companiei, finanțare sau achiziție a întregii sau a unei părți a afacerii noastre către o altă companie.

 

▪ Când folosim API-urile Google Maps Platform. Este posibil să vă împărtășim informațiile cu anumite API-uri Google Maps Platform (de exemplu, API-ul Google Maps, API-ul Places).
5. UTILIZĂM COOKIE ȘI ALTE TEHNOLOGII DE URMARIRE?

 

Pe scurt: Este posibil să folosim module cookie și alte tehnologii de urmărire pentru a colecta și stoca informațiile dvs.

 

Este posibil să folosim module cookie și tehnologii similare de urmărire (cum ar fi semnalizatoarele web și pixelii) pentru a accesa sau stoca informații. Informații specifice despre modul în care utilizăm astfel de tehnologii și despre cum puteți refuza anumite module cookie sunt prezentate în Notificarea noastră privind cookie-urile.

 

6. CÂT TIMP PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS.?

 

Pe scurt: Păstrăm informațiile dumneavoastră atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile prezentate în această notificare de confidențialitate, cu excepția cazului în care legea prevede altfel.

 

Vom păstra informațiile dumneavoastră personale doar atâta timp cât este necesar pentru scopurile prevăzute în această notificare de confidențialitate, cu excepția cazului în care o perioadă mai lungă de păstrare este cerută sau permisă de lege (cum ar fi cerințe fiscale, contabile sau alte cerințe legale). Niciun scop din această notificare nu va cere să păstrăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal mai mult decât vom păstra informațiile dumneavoastră personale atâta timp cât avem nevoie de ele pentru a vă oferi servicii, cu excepția cazului în care suntem obligați prin lege sau reglementări să păstrăm informațiile dumneavoastră personale mai mult timp.

 

Atunci când nu avem nevoie de afaceri legitime în desfășurare de a vă procesa informațiile personale, vom șterge sau anonimiza aceste informații sau, dacă acest lucru nu este posibil (de exemplu, deoarece informațiile dvs. personale au fost stocate în arhive de rezervă), atunci vom stoca în siguranță informațiile dumneavoastră personale și le vom izola de orice procesare ulterioară până când este posibilă ștergerea.7. CUM PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS. ÎN SIGURANȚĂ?

 

Pe scurt: Ne propunem să vă protejăm informațiile personale printr-un sistem de măsuri de securitate organizatorică și tehnică.

 

Am implementat măsuri de securitate tehnice și organizaționale adecvate și rezonabile menite să protejeze securitatea oricăror informații personale pe care le procesăm. Cu toate acestea, în ciuda măsurilor noastre de protecție și a eforturilor noastre de a vă securiza informațiile, nicio transmisie electronică prin Internet sau tehnologia de stocare a informațiilor nu poate fi garantată a fi 100% sigură, așa că nu putem promite sau garanta că hackerii, criminalii cibernetici sau alte terțe părți neautorizate nu vor fi capabil să învingă securitatea noastră și să colecteze, să acceseze, să fure sau să modifice informațiile dvs. Deși vom face tot posibilul pentru a vă proteja informațiile personale, transmiterea informațiilor personale către și de la Serviciile noastre se face pe propriul risc. Trebuie să accesați Serviciile numai într-un mediu securizat.

 

8. COLECTĂM INFORMAȚII DE LA MINORI?

 

Pe scurt: nu colectăm cu bună știință date de la sau nu le comercializăm copiilor sub 18 ani

 

Nu solicităm cu bună știință date de la sau nu le comercializăm copiilor sub 18 ani. Prin utilizarea Serviciilor, declarați că aveți cel puțin 18 ani sau că sunteți părintele sau tutorele unui astfel de minor și sunteți de acord cu utilizarea Serviciilor de către acest minor dependent. Dacă aflăm că au fost colectate informații personale de la utilizatori cu vârsta mai mică de 18 ani, vom dezactiva contul și vom lua măsuri rezonabile pentru a șterge prompt astfel de date din înregistrările noastre. Dacă ați luat cunoștință de orice date pe care le-am putut colecta de la copii sub 18 ani, vă rugăm să ne contactați la privacy@varitec.ro.

 

9. CARE SUNT DREPTURILE DVS. DE CONFIDENȚIALITATE?

 

Pe scurt: în unele regiuni, cum ar fi Spațiul Economic European (SEE) și Regatul Unit (Marea Britanie), aveți drepturi care vă permit un acces mai mare la informațiile dvs. personale și un control mai mare asupra acestora. Vă puteți revizui, modifica sau închide contul în orice moment.

 

În unele regiuni (cum ar fi SEE și Regatul Unit), aveți anumite drepturi în temeiul legilor aplicabile privind protecția datelor. Acestea pot include dreptul (i) de a solicita acces și de a obține o copie a informațiilor dumneavoastră personale, (ii) de a solicita rectificarea sau ștergerea; (iii) pentru a restricționa prelucrarea informațiilor dumneavoastră personale; și (iv) dacă este cazul, portabilității datelor. În anumite circumstanțe, este posibil să aveți și dreptul de a vă opune prelucrării informațiilor dumneavoastră personale. Puteți face o astfel de solicitare contactându-ne folosind datele de contact furnizate în secțiunea „CUM NE PUTEȚI CONTACTA LEGAT DE ACEASTĂ POLITICĂ?” de mai jos.

 

Vom lua în considerare și vom acționa la orice solicitare în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor.

 

Dacă vă aflați în SEE sau Regatul Unit și considerați că prelucrăm ilegal informațiile dumneavoastră personale, aveți, de asemenea, dreptul de a vă plânge la autoritatea de protecție a datelor din statul dumneavoastră membru sau la autoritatea de protecție a datelor din Regatul Unit.

 

Dacă vă aflați în Elveția, puteți contacta Comisarul Federal pentru Protecția Datelor și Informații.Retragerea consimțământului dumneavoastră: Dacă ne bazăm pe consimțământul dumneavoastră pentru a vă prelucra informațiile personale, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment. Vă puteți retrage oricând consimțământul contactându-ne folosind datele de contact furnizate în secțiunea „CUM NE PUTEȚI CONTACTA LEGAT DE ACEASTĂ POLITICĂ?” de mai jos

 

Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că acest lucru nu va afecta legalitatea prelucrării înainte de retragerea acesteia și nici nu va afecta prelucrarea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal efectuată pe baza unor motive legale de prelucrare, altele decât consimțământul.

 

Renunțarea la comunicările de marketing și promoționale: vă puteți dezabona de la comunicările noastre de marketing și promoționale în orice moment făcând clic pe linkul de dezabonare din e-mailurile pe care le trimitem, răspunzând „STOP” sau „DEZABONARE” la mesajele SMS pe care le trimitem sau contactându-ne folosind detaliile furnizate în secțiunea „CUM NE PUTEȚI CONTACTA LEGAT DE ACEASTĂ POLITICĂ?” de mai jos. Veți fi apoi eliminat din listele de marketing. Cu toate acestea, este posibil să comunicăm în continuare cu dvs. - de exemplu, pentru a vă trimite mesaje legate de servicii care sunt necesare pentru administrarea și utilizarea contului dvs., pentru a răspunde solicitărilor de servicii sau în alte scopuri non-marketing.

 

Cookie-uri și tehnologii similare: Majoritatea browserelor Web sunt setate să accepte cookie-uri în mod implicit. Dacă preferați, puteți alege, de obicei, să setați browserul pentru a elimina cookie-urile și pentru a respinge cookie-urile. Dacă alegeți să eliminați cookie-urile sau să le respingeți, acest lucru ar putea afecta anumite caracteristici sau servicii ale Serviciilor noastre.

 

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre drepturile dumneavoastră de confidențialitate, ne puteți trimite un e-mail la privacy@varitec.ro10. CONTROALE PENTRU CARACTERISTICI DE A NU URMĂRI

Majoritatea browserelor web și unele sisteme de operare și aplicații mobile includ o funcție Do-Not-Track ("DNT") sau o setare pe care o puteți activa pentru a semnala preferința dvs. de confidențialitate de a nu avea date despre activitățile dvs. de navigare online monitorizate și colectate. În această etapă nu a fost finalizat niciun standard tehnologic uniform pentru recunoașterea și implementarea semnalelor DNT. Ca atare, în prezent nu răspundem la semnalele browserului DNT sau la orice alt mecanism care comunică automat alegerea dvs. de a nu fi urmărit online. Dacă se adoptă un standard de urmărire online pe care trebuie să-l respectăm în viitor, vă vom informa despre această practică într-o versiune revizuită a acestei notificări de confidențialitate.

 

11. FACEM ACTUALIZĂRI LA ACEASTĂ POLITICĂ?

 

Pe scurt: Da, vom actualiza această notificare după cum este necesar pentru a rămâne în conformitate cu legile relevante.

 

Este posibil să actualizăm această notificare de confidențialitate din când în când. Versiunea actualizată va fi indicată printr-o dată actualizată „Revizuită”, iar versiunea actualizată va intra în vigoare de îndată ce este accesibilă. Dacă aducem modificări semnificative acestei notificări de confidențialitate, vă putem notifica fie publicând în mod vizibil o notificare cu privire la astfel de modificări, fie trimițându-vă direct o notificare. Vă încurajăm să examinați frecvent această notificare de confidențialitate pentru a fi informat despre modul în care vă protejăm informațiile.

 

12. CUM NE PUTEȚI CONTACTA LEGAT DE ACEASTĂ POLITICĂ?

 

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre această notificare, puteți contacta responsabilul nostru cu protecția datelor (DPO) Monica Utan prin e-mail la privacy@varitec.ro, telefonic la adresa

+40369409083 sau contactați-ne prin poștă la:Varitec Fluid SRL

Monica Utan

Fochistilor 20, Sibiu

Sibiu, Sibiu 550299

Romania

 

13. CUM PUTEȚI VIZUALIZA, ACTUALIZA SAU ȘTERGE DATELE PE CELE CULEGEM DE LA DVS.?


Pe baza legilor aplicabile din țara dvs., este posibil să aveți dreptul de a solicita acces la informațiile personale pe care le colectăm de la dvs., de a modifica acele informații sau de a le șterge. Pentru a solicita vizualizarea, actualizarea sau ștergerea informațiilor dvs. personale, vă rugăm să completați și să trimiteți o solicitare de acces la subiectul datelor.

Formular Contact

Chat pe Whatsapp

contact@varitec.ro Afiseaza e-mail

0369409083 Afiseaza nr. tel.

Aboneaza-te la Newsletter !
Catalog Gratuit +
2% Discount!

Aboneaza-te la newsletter pentru un voucher cu 2% discount pentru prima comanda.